Spletno trgovanje je prihodnost

Danes je trgovanje po internetu eno najbolj obetavnih in hitro razvijajočih dejavnosti po vsem svetu. Če se odločite za prodajo blaga prek interneta morate ustvariti svojo spletno trgovino.

Začnimo projekt
Izdelava spletne strani in spletne trgovine

Popolna trgovina

Spletna trgovina ni le katalog blaga, ampak je praktično popolna trgovina z vsemi funkcijami prodajne dejavnosti. Vaša stranka bo lahko razvrstila izdelek, postavila oglase na spletnem mestu, si ogledala promocije, ustvarila naročila in upravljala z dostavo.

Začnimo projekt

Edinstven dizajn

Naše podjetje je pripravljeno za vas razviti spletno trgovino ob upoštevanju vseh vaših želja in potreb - od edinstvenega dizajna do razvoja vseh potrebnih funkcij.

Začnimo projekt

Delovanje 24/7

Spletna trgovina kupcem omogoča neprekinjene nakupe. Spletna trgovina bo sama izpostavila produkte, izpostavila lastnosti in sprejela naročilo. Če imate po zagonu spletne trgovine še kakšne nove ideje ali potrebe - se bomo hitro odzvali na spremembe in dodali vse potrebne funkcije. Podprli bomo vaš projekt!

Začnimo projekt

Optimizirana spletna stran

Naši programerji vključujejo optimizirano strukturo ter ustrezne meta informacije, atribute, .xml zemljevide in ciljne ključne besede in besedne zveze, tako da lahko iskalniki, kot je Google, zlahka pridobijo in razvrstijo vašo spletno trgovino, kar vam pomaga, da ste boljši v rezultatih iskanja.

Začnimo projekt