Spletni dizajn, prilagojen vašim uporabnikom

Naši grafični oblikovalci radi izdelujejo spletne strani, ki niso samo kreativne, ampak ponujajo uporabne rešitve. Naši oblikovalci zgradijo uporabniški vmesnik, ki bo uporabniku omogočil, da se učinkovito poveže z vašo blagovno znamko.

Začnimo projekt
Grafično oblikovanje in izdelava spletnih strani in trgovin

Okviri za kodiranje

Naše programerje vključujemo v celoten postopek spletnega razvoja, da zagotovimo, da so vse funkcije in dizajni dobro vključeni v izdelavo spletnega mesta. Nudimo fleksibilno razvojno storitev, ki ustreza vašim potrebam, naši razvijalci pa so usposobljeni za gradnjo spletnih mest z uporabo različnih programskih jezikov in okvirov, vključno z: HTML / CSS, Javascript, PHP, ASP, JAVA.

Začnimo projekt

Odziven dizajn

Ključnega pomena je, da je vaše spletno mesto dostopno na vseh vrstah naprav in da lahko uporabniki uporabljajo vašo spletno stran na namizju ali v svoji mobilni napravi. Vsa naša spletna mesta gradimo tako, da so popolnoma odzivna. Kar pomeni, da so naši projekti za oblikovanje spletnih strani dovolj robustni, da se prikažejo na vseh velikostih zaslona, ne da bi pri tem izgubili ločljivost ali funkcionalnost.

Začnimo projekt

Uporabniku prijazni CMS

Poleg izdelave vašega spletnega mesta vam lahko ponudimo sistem za upravljanje vsebine, ki vam omogoča enostavno vzdrževanje spletnega mesta. Imeli boste nadzor nad vso vsebino, tako da boste lahko kadarkoli naredili spremembe brez težav. Naše storitve vključujejo gradnjo CMS-ov z uporabo številnih platform, vključno z WordPress, Opencart, Magento, itd.

Začnimo projekt

Optimizirana spletna stran

V celotnem procesu spletnega razvoja zagotavimo, da je vaše spletno mesto v celoti optimizirano za iskalnike. Naši programerji vključujejo optimizirano strukturo ter ustrezne meta informacije, atribute, .xml zemljevide in ciljne ključne besede in besedne zveze, tako da lahko iskalniki, kot je Google, zlahka pridobijo in razvrstijo vaše spletne strani, kar vam pomaga, da ste boljši v rezultatih iskanja.

Začnimo projekt